Menu

LA MULȚI ANI, FOARTE FERICIȚI, ANEI POPA din BRAȘOV, la cea de-a 10-a aniversare!!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând jos, masă şi interiorNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Revista româno-canado Americană STARPRESS urează ANEI POPA din BRAȘOV, la cea de-a 10-a aniversare, LA MULȚI ANI, FOARTE FERICIȚI!

Dacă există ceva mai frumos ca un răsărit de soare, ca o priveliște a valurilor ce ajung la țărm, ca o gură de aer respirata pe vârful unui munte, atunci îți dorim … să fie al tău! Să ai parte în viață doar de tot ce e frumos!
La cea de-a 10-a aniversare iți dorim prieteni sinceri, succes la școală, hobby-uri interesante și viață fericită! Să nu știi ce înseamnă plictiseala și tristețea. Să fii sănătoasă, în liniște și pace, scăldată în fericire, cu bucurii, zilnice, întotdeauna înconjurată de prieteni devotați și de familia iubitoare! Lasă viața să fie o aventură distractivă pentru ține!
Bunul Dumnezeu să te Binecuvânteze si să te însoțească , în fiecare clipă a vieții!
LA MULȚI ANI, FOARTE FERICIȚI!
LIGYA și ANDRADA DIACONESCU

Imagini pentru FLORI DE CAMP ANIVERSARE"
Bunicii , ( scriitoarea )MARIANA și OVIDIU POPA, din Brașov, îți urează, scumpă ANA, tot binele din lume, să fii fericită, sănătoasă și încunată de succes! Fie ca gândurile bune să-ți devină realitate, visele să ți se materializeze, prietenii adevărați să-ți rămână mereu aproape! Fie ca în această zi, în sufletul tău să se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite dorințe!
LA MULȚI ANI, BINECUVÂNTAȚI!
MARIANA și OVIDIU POPA

Imagini pentru FLORI DE CAMP ANIVERSARE"

Pictura: Ligya Diaconescu

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...