Menu

Ligya Diaconescu – câștigătoarea TROFEULUI SPERANȚA / HOPE 2020 – NEW YORK , USA

Este posibil ca imaginea să conţină: băuturăEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni stând jos

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos, masă, camera de zi şi interior

 Ligya Diaconescu – câștigătoarea TROFEULUI SPERANȚA / HOPE 2020 – NEW YORK , USA, pentru talentul cu, care s-a implicat în promovarea culturii și imaginii României în lume

TROFEUL SPERANȚA – (CUPA SPERANȚEI ) – este o cupa PLINĂ DE SPERAȚE CARE SE VOR MATERIALIZA! Va trebui să luptăm pentru asta !
Asociația – SPERANȚA / HOPE urmărește Creșterea vizibilității valorilor culturale românești în lume, constituie scopul principal al activităților desfășurate.
Asociația – SPERANȚA / HOPE va organiza în anul 2020 evenimente dedicate limbii și literaturii române, concerte și evenimente muzicale, spectacole de teatru, proiecții și festivaluri de film, evenimente artistice post-media, spectacole de balet și de dans contemporan, expoziții de design, tapiserie, cu subiecte folclorice sau antropologice, expoziții de pictură și sculptură, expoziții de fotografie, expoziții de arhitectură și urbanism, expoziții de gravură, desen sau bandă desenată și nu în ultimul rând, lansări de carte, inclusiv Antologiile STARPRESS.
Evenimentele sunt menite să pună în evidență personalități ale culturii și civilizației românești a căror apartenența la spațiul identitar european nu mai trebuie demonstrată.
Ca și în anii anteriori, Institutul Cultural Român va coopera cu organizatorii celor mai importante evenimente naționale –inclusiv FESTIVALUL LIMBII ROMÂNE, organizat Revista româno-canado-americna STARPRESS, de inimoasa româncă, directorul revistei, LIGYA DIACONESCU, care a câștigat TROFEUL SPERANȚA / HOPE 2020.
CÂȘTIGĂTOAREA, LIGYA DIACONESCU (care se afla momentatn in Romania ( VA PRIMI TROFEUL PRIN POȘTĂ , ACESTA FIIND RIDICAT DE REDACTORUL ȘEF AL REVISTEI STARPRESS la NEW YORK ( caștigatoarea nefiind prezența la eveniment, datorită unor cauze obiective)!
Mary Smith / președinte Asociația SPERANȚA / HOPE , New York, USA

12 03 2020

 

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...

Date de contact