Menu

New York ar putea avea nevoie în curând să-și îngroape „temporar” locuitorii uciși de coronavirus într-un parc municipal

New York ar putea avea nevoie în curând să-și îngroape „temporar” locuitorii uciși de coronavirus într-un parc municipal, capacitățile morgilor fiind depășite, a declarat luni un ales municipal.

Potrivit jurnalului Ouest-France, prelauat de Evenimentul Zilei, New York ar putea avea nevoie în curând să-și îngroape „temporar” locuitorii uciși de coronavirus într-un parc municipal, capacitățile morgilor fiind depășite, a declarat luni Mark Levine, ales municipal care reprezintă nordul Manhattan-ului.

Acesta a scris pe Twitter, în contul său o informație șocantă,care a fost preluată de rețelele sociale și de presa din New York.

Aceasta constă  în faptul  că ‘în curând, vor fi făcute înmormântări temporare”, folosindu-se spațiul unui parc municipal, unde ar putea fi săpate gropi care să primească „rânduri de zece sicrie”. Asta se datorează numarului mare de decese din New York, epicentrul epidemiei Covid-19 în Statele Unite,care a explodat de zece zile pentru a atinge ,luni . 2475 de morti.

Responsabilii firmelor de pompe funebre au confirmat faptul că sunt depășiți de numărul tot mai mare al celor uciși de virusul SARS-CoV-2.

Primarul din New York, Bill de Blasio, a evocat anterior „înmormântări temporare” pentru a face față până la sfârșitul crizei.

Dar nu am ajuns încă acolo, nu vreau să intru în detalii, a adăugat Bill de Blasio, la un briefing de presă, scrie Ouest-France.

Numărul decedaților nu este în creștere doar în spitale, a subliniat Mark Levine. Înaintea crizei generată de pandemia Covid-19, între 20 și 25 de persoane decedau zilnic la domiciliul lor, în New York.

Acum, potrivit lui Levine, numărul acestora este între 200 și 215 si că

Camioane frigorifice sunt deja parcate în fața a multor spitale din New York, pentru a putea păstra corpurile neînsuflețite în așteptarea preluării lor de cei de la pompe funebre.

LIGYA DIACONESCU

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...