Menu

AM POPOSIT LA O CASA DE ROMANI PE CARE PARCA II STIAM DE CAND LUMEA! LA BABENI!

AM POPOSIT LA O CASA DE ROMANI PE CARE PARCA II STIAM DE CAND LUMEA! LA BABENI!
Ieri ,17 septembrie 2019, la intoarcerea de la Babeni-Valcea, de la Şezătoare Literară- Poetul inimilor frânte, Ilorian Păunoiu am avut o surpiza deosebita care mi-a demonstrate inca o data ca romanul este cald, ospitalier, prietenos. Prietenul nostru, Viorel Adrian Cherăscu – director al Televiziunii Etalon a raspuns invitatiei unui prieten bun de-al sau si am mers intr-o casa de romani autentici, gospodari si frumosi, la familia solistului de muzica populara Mihai Sorin, sotia, Nica Lavinia si parintii acestora.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, inclusiv Zenovia Zamfir şi Ligya Diaconescu, oameni mâncând, în aer liber şi mâncare

Ne-au primit ….ca la mama acasa (pacat ca mama mea nu mai este si nu prea mai am parte de asemenea bucurii…ceea ce m-a impresionat pana la lacrimi). Si au “incarcat” masa cu …de toate: sarmalute, peste, mamaliguta si alte bunatati! Ne-am imprietenit imediat s parca ne cunosteam “de cand lumea si pamantul!”. Am manat seminte de dovlec atunci coapte, struguri direct din vie si i-am asiguat ca vom merge la claca, la depanusat de porum! Multumim oameni frumosi, cu suflet mare! IN POZE CU FAMILIA GAZADA , IMPREUNA cu PRIETENII: ZENOVIA ZAMFIR, MARINELA CAPSA, VIOREL ADRIAN CHERASCU ,TATIANA MARCOIANU si ILINCA ALEXANDRU .

LIGYA DIACONESCU

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...