Menu

Revista româno-canado-americană -STARPRESS , condusă de LIGYA DIACONESCU a avut O ACTIVITATE bogată în Canada,la MONTREAL

Imagini pentru LIGYA DIACONESCUImagini pentru LIGYA DIACONESCU

Revista  româno-canado-americană -STARPRESS , condusa de LIGYA DIACONESCU a avut O ACTIVITATE  bogată în Canada,la MONTREAL în  Côțes des neiges, la ,,Femmes du monde”, în cadrul Asociațiilor culturale și literare multietnice.

ANTOLOGIA – LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ ,realizată de LIGYA DIACONESCU , lansată în urmă cu o luna la Montreal,de doamna MELANIA RUSU CARAGIOIU, redactorul-șef STARPRESS CANADA  a fost prezentată și apreciată  încă o dată, în urmă cu câteva zile, la ,,Asociația Scriitorilor  Români din Canada”- Montreal, CU OCAZIA PRIMIRII ÎN ,,Asociația Scriitorilor  Români din Canada”-a colaboratoarei noastre, scriitoarea  MARCELA STRAUA din MONTREAL,care a prezentat Antologia și scriitorii participanți. Îi urăm succes !

Imagini pentru MELANIA RUSU CARAGIOIUImagini pentru MARCELA STRAUA

Melania Rusu Caragioiu                    Marcela Straua

Totodată, scriitoarea EVA HALUS  din Monteal a contactat-o pe Ligya  printr-un frumos mesaj, cu rugămintea de a pune în legătură  un scriitor din Canada cu un scriitor prezent în Antologie (așa lucrând revista STARPRESS , realizând punți de legătură între scriitorii români și străini de pe toate continentele).

“Bună ziua dna Ligya Diaconescu,

Antologia publicată de dvs are mult succes printre prietenii mei mai tineri și mai în vârstă.

Unul dintre ei, dl Alexandru Silion, fost avocat, acum la pensie (88 de ani), a fost foarte plăcut surprins de multe materiale literare din carte. I-a atras atenția materialul publicat de dl Alexandru Petrescu de la Madrid și, dacă se poate, ar dori să facă rost de adresa acestui domn, de numărul de telefon, dar mai ales adresa lui poștală ca să îi scrie o scrisoare pe subiectul materialului publicat de dl Alexandru Petrescu.”

În curand la New York vom avea o noua  întalnire a  cititorilor revistei STARPRES  si prezentari  de carte, antologii STARPRESS!

Mult succes, onorata Doamna a Limbii Romane!

Mary Smith , redactor- sef , STARPRESS / New York

 

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...