Menu

Rm.Valcea – REIKI ( terapia prin lumina – bioenergie), REFLEXOTERAPIE, MASAJ

RM.VALCEA

Ofer  tratamente de:   

  • REIKI  ( terapia prin lumina – bioenergie) – este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie) Experimentele științifice efectuate in anii ’90 au dovedit ca in jurul mainilor practicantilor Reiki apar emisii electromagnetice pe frecvente care nu sunt evidentiate si la persoanele neinitiate. Termoinvestigatiile dovedesc un camp termic mult mai intens (cu cateva grade celsius) si mai egal dupa initierea in Reiki. Fotografiile Kirlian arata modificari majore in campul electromagnetic al mainilor celor initiati in Reiki, cu o crestere a emisiiei electromagnetice pe toate frecventele spectrului luminous. Intr-o sedinta de Reiki, practicantul canalizeaza energia universala si o transmite prin aplicarea mainilor pe diferite parti ale corpului pacientului. Terapeutul nu isi utilizeaza niciodata energia personala, deoarece energia universala poseda un soi de “inteligenta proprie” care ii permite sa se concentreze asupra zonelor ce trebuie tratate, fara a cauza vreun efect secundar neplacut
  • REFLEXOTERAPIE – pentru diferite afectiuni -o străveche metodă terapeutică cu efecte uimitoare. Ea este asociata medicinei alternative, fiind o ştiinţă bazată pe practică. Medicina tradiţională atribuie reflexoterapiei milenii de experienţă, rezultatele fiind probate de ameliorări sau vindecări confirmate de toate persoanele care au beneficiat de acesta metoda. Reflexoterapia are că tehnica de tratament masarea tălpilor, palmelor sau capului, în zonele corespunzătoare punctelor de proiecţie a diferitelor organe ale corpului, ea asociindu-se în mod obişnuit şi cu presopunctură.Principalul scop este eliminarea toxinelor şi stimularea tuturor funcţiilor organismului, fără efecte secundare sau nocive, fiind eficiente la toate vârstele.

         – MASAJ – somatic de relaxare, terapeutic, cervical, drenaj limfatic, anticelulitic, facial  Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala fiind unul din cele mai eficiente tratamente in cazul multor afectiuni ale organismului. (exclus – masajul  erotic ).

  • Relatii – tel. 0736 – 990124 (orele 10-18)

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...

Date de contact