Menu

Veniți la Chișinău la „Marea Adunare Centenară” de duminică , 25 martie!

17_unirea_face_puterea

Veniți la Chișinău la „Marea Adunare Centenară” de duminică , 25 martie! Nu lăsați Istoria să treacă pe lângă voi!

La Marea Adunare Centenară din 25 martie 2018, organizată de către Alianţa pentru Centenar, din care fac parte mai multe organizaţii unioniste, vor participa oameni din toate localităţile din Republica Moldova care au semnat declaraţii de unire cu România. De asemenea, la eveniment sunt aşteptaţi reprezentanţi ai formaţiunilor politice pro-europene şi unioniste, atât din Republica Moldova, cât şi din România, transmite Romanian Global News.

Platforma Unionistă Acţiunea 2012 anunţă „un spectacol tricolor de excepţie” care va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău la „Marea Adunare Centenară”,

Într-un comunicat de presă emis de „Acţiunea-2012″ se spune că „partidele politice de pe ambele maluri ale Prutului sunt invitate să participe la evenimentul menit să marcheze Centenarul Unirii Basarabiei cu România şi să recunoască, astfel, că această sărbătoarea este mai presus de orice interes politic vremelnic”.

„În schimb, organizatorii permit fiecărui preşedinte de formaţiune politică să ţină o scurtă alocuţiune şi să desfăşoare propriile însemne”, se menţionează în comunicat.

Caravana de înmânare a steagurilor localităţilor va avea loc zi de zi, până la Marea Adunare Centenară, în prezenţa autorităţilor locale.

Mitingul va începe la ora 12:00, iar organizatorii susţin că evenimentul va aduna zeci de mii de manifestanţi din toată Republica Moldova Mii de participanţi sunt aşteptaţi din partea delegaţiilor primăriilor înfrăţite şi a organizaţiilor civice. sursa:rgnpress

 

No comments

Lasă un răspuns

Ce parere aveti de noul website valcea-turism.ro?

View Results

Loading ... Loading ...